5 smarte ting du kan få hjælp til på internettet

0
2093

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Siden internettet kom til, har der samtidigt været et hav af nye muligheder på internettet. Der er lige fra store successer som Jesper Buch og hans success med Just-Eat, der er også små blogs hvor du kan finde information om alverdens ting(som den du læser lige nu).

Onlineshops

Da onlineshops kom til, og det blev muligt at bruge dit kreditkort på nettet. Må man sige at markedet er eksploderet siden. Du har eksempelvis hørt om fætter BR’s konkurs, som var grundet at flere og flere var begyndt at købe legetøjet online. Der findes utrolig mange forskellige onlineshops, hvor du kan få lige hvad hjertet begærer.

Information

En af de fantastiske ting ved internettet er bland andet, at du kan finde information om ALT. Google er din bedste ven når det kommer til at finde ud af noget. Der findes så mange blogs med, eksperter og nørder, som har skrevet om lige netop dit problem.

Betaling

Idag er de fysiske penge næsten forsvundet, og skiftet ud med onlinebanker, kreditkort med kontaktløs betaling osv. Mobilepay er også kommet til, så du kan betale via mobilen. For nylig er der også kommet en funktion, der gør det muligt at oprette dit kreditkort på telefonen. På den måde behøver du kun din mobil, til betaling. På samme måde som kontaktløs betaling, nu har du bare din mobil i stedet for kreditkort.

Regnskaber

Der er også mange apps og internet tjenester, som gør det muligt at holde øje med din økonomi, og dele osv. Der er blandt andet weshare appen, hvor du kan lave en gruppe med dem du skal i byen med fx. Hvis Rikke går op og køber øl til alle, så ligger hun bare de 150kr op, og så deler alle de 150kr, så man ikke mere skal sidde og regne ud hvad hver enkel person skylder.

Man har også set eksempler på lommepenge apps, som gør det muligt at føre lommepenge til dit barn. Sæt fx en opgave som “ryd op i stuen”, opgaven kan så indløse 20kr i lommepenge til dit barn.

Hjælp

Idag kan man få hjælp til alt på nettet, hvis der er et behov, så er der også nogen der har lavet en forretning ud af det. Du kan fx få hjælp til planlægning af dit event på grunkevent.dk.