Fem gode råd til dig, der skal købe nyt fodtøj til den kolde vintertid

0
968

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når vi så småt går efteråret og de mørke vintermåneder i møde, er der mange mennesker, der skal til at ud og investere i nogle nye vinterstøvler. Her får du nogle gode tips, så du kan være sikker på at du kommer hjem med det helt rigtige køb til dine fødder.

  1. Gå efter en god kvalitet, og dine lune fusser vil takke dig. Der er ikke noget værre end at fryse om fødderne, når sneen står høj til anklerne. Derfor er det vigtigt at de sko eller støvler du vælger, er af god kvalitet, så de kan holde dine fødder varme og lune hele vinteren igennem. Du kan for eksempel se efter Via Vai støvler her.

  2. Prøv altid skoen eller støvlen på begge dine fødder inden køb. Der kan nemlig være forskel på fødderne, og det er surt at komme hjem med et nyt par sko, hvor den højre for eksempel sidder en smule strammere end den venstre.

  3. Når du prøver skoen eller støvlen, skal der helst være en til halvanden centimeter luft foran dine tæer. Hvis der er mere luft, er skoen eller støvlen for stor, og hvis der er mindre luft, er den for lille.

  4. Køb så tidligt som muligt. Mange størrelser og modeller bliver rigtig hurtigt udsolgte, og derfor er det med at være så tidligt ude som muligt.

  5. Gå efter en forretning, som har uddannet personale. På denne måde vil medarbejderne i butikken kunne hjælpe dig til at finde en sko, der passer lige præcis til dine fødder og dit behov. Det kan også være en rigtig god idé at vælge en forretning, som har byttegaranti. På den måde vil du altid kunne bytte skoene igen, hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb.