Gå efter de store produkter på cyber Monday

0
2062
online handel

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Cyber Monday er et koncept som allerførst så dagens lys i USA tilbage i år 2005, det samme år som black Friday blev introduceret. Cyber Monday finder sted mandagen efter black Friday, og konceptet er mere eller mindre det samme bortset fra at cyber Monday´s tilbud finder sted på internettet. Siden dens begyndelse har cyber Monday hvert år været den travleste online shoppingsdag. I Danmark er cyber Monday ikke helt så udbredt som black Friday, men konceptet bliver større hvert år der går. Men i takt med konceptet bliver større, opdager vi danskere hvor smart det er. Det er fx fornuftigt at købe de fysisk tunge og store ting på cyber Monday.

Du sparer ofte mere

Selvom der selvfølgelig også findes små ting som fx elektronik der koster det hvide ud af øjnene, så koster store ting som ovne, køleskabe og fjernsyn ofte flere penge. Dette giver butikkerne muligheden for at tilbyde større rabatter. Derfor vil man mange gange kunne spare flere penge, hvis man på cyber Monday køber de ting som normalt er store og dyre. På whiteaway.com vil man fx kunne opleve store rabatter på et stort udvalg af køleskabe. 

Men det er også på Cybermonday at man skal holde øjne og øre åbne, for tilbud på smartphones – for det er her, nogle af de modeller der ellers aldrig er på tilbud, kommer på tilbud. Tjek eksempelvis priser på One Plus smartphones eller den populære Samsung Galaxy S10+. 

Få tingene leveret

Lige så dyre de store produkter kan være, lige så tunge og upraktiske at transportere kan de være. En af de mange fordele som er forbundet ved at handle online, er at man som oftest få sine produkter leveret. Man slipper altså selv for at skulle bakse sit nye køleskab ind i sin alt for lille bil. I stedet kommer der en varevogn efter et par dage med to dygtige medarbejdere som placerer køleskabet, der hvor man ønsker det.

Slip for alle de lange køer

Dette punkt hænger i høj grad sammen med det forrige, da det igen baseres på at man kan klare handel hjemmefra. Det er nemlig både tidslugende, dyrt i benzin, trættende osv. at skulle køre til byen for at shoppe. På cyber Monday kan man blive hjemme foran sin computer uden af gå glip af nogen af de vilde tilbud.