Har du styr på den udvendige vedligeholdelse af dine udlejningsejendomme til erhverv?

0
126

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du ejer en udlejningsejendom, er du forpligtet til at vedligeholde. Der er dog nogle typiske forskelle på, om du udlejer til private eller udlejer erhvervslokaler. Private står typisk selv for den udvendige vinduesvask, hvilket også gælder en stor del af erhvervsejendommene. Udlejer du et helt kompleks med mange forskellige erhvervelejere, er det derimod meget normalt, at udvendig vinduespudsning er en del af lejen.

Find et ejendomsservicefirma til at holde dine erhvervslokaler præsentable

Som udlejer står du også typisk for tømning af tagrenderne. Som erhvervsdrivende har du formentlig mange andre steder, hvor din tid er givet bedre ud, end at stå med klør fem nede i en tagrende fyldt med slam. Derfor kan du i stedet vælge at kontakte et firma, der tilbyder ejendomsservice, så du kan betale andre for at udføre denne opgave. Både for dine erhvervsudlejere og dig selv er det yderst vigtigt, at dine erhvervslokaler fremstår pæne, rene og præsentable.

Dette leder os videre hen til udendørsarealerne. Fliserne op til indgangen af lokalerne vil med tiden falme, blive mørke og se beskidte ud, uanset hvor meget du eller din lejer fejer og spuler dem. Dette skyldes alger, som naturligt er overalt udenfor. De hæfter sig på fliserne og kan kun fjernes ved hjælp af algerens, som er et særligt kemikalium, der går ind og dræber de små mikroorganismer, så de slipper fliserne. Dette er ligeledes en af de typiske ydelser, der går ind under ejendomsservice.

Abonnement på ejendomsservice

Du kan vælge at gøre brug af ejendomsservice på to forskellige måder:

Har du fingeren på pulsen, kan du vælge at bestille enkeltydelser, når behovet opstår. En anden mulighed er at abonnere på udvalgte ydelser, så de automatisk udføres med et bestemt interval, uden du behøver at tænke over der.