Økologiske produkter til dit barn

0
439
Baby

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Cybermonday2018 har søgt nettet i gennem for at finde de bedste tilbud, til jer der har små børn og går op i deres velbefindende. Denne gang er det Naturebaby, som har cyber tilbud der ikke skal overses. Webshoppen fokuserer på økologi og bæredygtighed, dvs. at alle deres produkter er lavet af økologiske materialer, så det ikke skader barnet. Der er specielt vigtigt for børn at få de bedste forudsætninger for deres voksne liv. Små børn er meget sårbare over for giftstoffer, som voksnes tøj kan indeholde, i forskellige mængder. Hvis det er vigtigt for dig som forældre at dit barn få det sundeste valg, i forbindelse med beklædning, så er denne webshop stedet.

Tilbud

Naturebaby har cyber tilbud på mange forskellige produkter fra mange forskellige mærker, her i blandt en jakke fra Marmar. Jakken er en vind jakke med rip og kan bruges, som en overgangsjakke. Marmar levere produkter i sublim kvalitet og er imprægneret med ECO bionic finish, for at sikre at støv, regn og andet skidt praller af overfladen og ikke bliver suget af stoffet. Da det er en ECO bionic finish betyder det, at der ikke er nogle giftstoffer i imprægneringen, så som flourstoffer. Udover dette er jakken også fri for polycyklisk aromatisk kulbrinte PAH og tungmetaller. Den er af dansk design og ikke mindst et godt tilbud.

Du kan også købe forskelligt sanselegetøj til dit barn, de findes som svane, pindsvin, ræv, abe tiger og ugle. De fås alle i flere farvevarianter til cybermonday pris. De er fremstillet af 100% økologisk bomuld (GOTS) med 100% majsfibre som fyld og ingen polyester. Sanselegetøjet er produceret af Franck & Ficher, hvor alle deres økologiske produkter, er blevet farvet og trykt uden brug af kemikalier.

Gå ikke glib af Cybermonday tilbud i denne webshop, hvis du gerne vil gøre noget godt for dit barn.