Sådan bruger du Cyber Monday til at tjene mange penge

0
405

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som forretningsmand og måske endda forretningsejer så er du selvfølgelig interesseret i at tjene så mange penge til virksomheden som overhovedet muligt. De ter altid forståeligt da din succes også er afhængig af den virksomhed du arbejder i’s succes. Går det dårligt for virksomheden kan det også gå dårligt for dig i og med at du lige pludselig kan risikere at blive fyret. Men der er selvfølgelig nogle oplagt ting man kan gøre for at forsøge at øge ens salg i forretningen og nogle af dem kommer hen mod slutningen af året, når vi rammer de helt store tilbudsdage som f.eks. Cyber Monday.

Udnyt udlandet

Ved at man udnytter udlandet og tør at udvide sin forretning til udlandet, så åbner man op for en langt større marked end det danske. Derfor har du stor mulighed for at øge din omsætning ved at du i god tid (f.eks. nu) sætter dig ind i hvordan du skal markedsføre dig til udlandet. Det kan f.eks. være du skal have lavet en oversættelse af din hjemmeside og dine produkter. Det kan også være du skal til at have lavet nogle anderledes reklamer og måske udnytte nogle andre kanaler end du gør på nuværende tidspunkt

Vær bedre forberedt end dine konkurrenter

På tilbudsdage som Cyber Monday, Black Friday og Singels Day er folk meget villige til at bruge penge. Nogle folk har lavet lister over de ting de skal have købt, og så handler det bare om at du sørger for at være først med det gode tilbud til dem. Derfor handler det om at være forberedt på hvordan du nemt, hurtigt, effektivt og billigt kan komme i kontakt med dine potentielle kunder. Annoncering på og op til disse dage er meget dyr og derfor handler det om at være forberedt og starte med at udtænke og eksekvere på de ting allerede nu.