Skab en god stemning med lys

0
1103
Gødepærere

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Så er der flere tilbud i horisonten, denne gang fra Danlamp. Hvis du har brug for en god belysning til restaurant, hotellet eller udendørs belysning, kan du ikke gå galt hos Danlamp. De har i mere end 40 år skabt belysning til restauranter, cafeer og hoteller. De hjælper dig med at skabe en god stemning i de lokaler, hvor der er brug for en rolig og hyggelig belysning. En hyggelig belysning er med til at få gæster til at føle sig mere hjemme, tryk og afslappet. Det er lige præcis det, man som gæst, forventer når man besøger et hotel eller en restaurant. Du kan købe alt lige fra dekorative led pære og snoede kertepære til stofledninger.

Glødepære og stofledning

Selvfølgelig er der et godt tilbud at hente på siden, ellers skrev vi jo ikke om det. Du kan f.eks. købe de populære glødepærer, som er in fortiden, på tilbud. De passer i de fleste hjem og skaber en rustik stemning i rummet. De fås i forskellige forme og i tre sokkel størrelser; E10, E14 og E27. Men det er ikke det eneste som er på tilbud, der er også billige stofledninger at hente her. En stofledning er en lidt pænere form for ledning, som ikke behøves at blive gemt væk. Her er der tale om traditionelle stofledninger, lavet i tekstil og får i flere farver og med eller uden fatninger. Det er et godt og anerledes alternativ til den ledning vi alle kender og passer specielt godt til lyskilder uden lampeskærme.

Slå til nu

Du behøves ikke at have besvær med at gøre hjemmet mere hyggeligt, du kan gøre meget med den rette belysning, både for gæsterne eller for dig selv derhjemme. Og nu er et godt tidspunkt at slå til på, for disse tilbud kan hurtigt fosvinde igen, uden varsel.