Spar penge på firmafesten

0
488

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At arrangere en firmafest koster en masse tid og penge, men der findes mange måder hvorpå man kan spare penge, når man afholder fester. Du kan sagtens spare mange penge på firmafesten, hvis du bare tænker lidt kreativt. Hvis du ikke selv er den store kreative/DIY type, så søg hjælp fra dine kollegaer, der er helt sikkert mange af dine kollegaer der kan en masse forskellige ting.

Kontakter

Når du planlægger en firmafest, er der helt klart nogen penge at spare. Hvis du arbejder for en større virksomhed, så har de helt sikkert en masse samarbejdspartnere osv. Det handler om at trække på netværket. Har i et samarbejde, med et firma der kan stå for noget praktisk til jeres fest?

Underholdning

Der er masser af penge at spare, når det kommer til underholdningen. Det er vigtigt at der er noget underholdning for alle, og du behøver ikke at bruge an masse penge på at der kommer en eller anden live-optrædelse ud til din fest. Ofte bruger folk så mange penge på at der kommer en elle randen halv kendt kunstner ud til deres arrangement. Tror du egentligt at dine gæste vil huske live-performancen? Eller tror du de vil huske alle de sjove stunder og lege hvor de grinte rigtig meget? Helt almindelige lege fungere altid godt. Alle kan lide festlege, der er noget konkurrence blandet med sjov.

Pynt

For at pynte op til en fest, behøver man ikke være nogen stor designer eller mode ekspert. Alle kan pynte op til en fest. Hvis du prøver at spare penge på festen, så kan det måske anbefales at du samler de kreative sjæle, og sætter dem sammen til at stå for pynten. De vil sikkert syntes at det er en sjov og fed opgave hvis de i forvejen godt kan lide at være kreative.

Hvis du vil slippe helt for at planlægge alt dette selv, så kan du også hyre og booke dit firmafest arrangement.