Brændende godt tilbud på pillefyr

0
975
varmekilde

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Står du og mangler et pillefyr eller overvejer du at anskaffe dig et, men ved ikke helt hvad det gør, eller mangler du bare nogle gode tilbud på et. Søg ikke længere Cybermonday2018 har gjort arbejdet for dig, og har fundet cyber tilbud der er hver at kigge på. Hos pillestoker.dk kan du finde nedsatte priser på f.eks. blackstar plus pillefyr og flere produkter, så som reservedele.

Hvorfor et pillefyr?

Pillefyr producere varme og kan bruges til at opvarme huset og til at levere varmt vand. Det fungerer på samme måde som et oliefyr, det er lidt firkantet sagt, men der bliver bare brugt træpiller i stedet for olie, til at skabe varmen. Hvis du bruger et oliefyr derhjemme, kan der typisk være penge at spare ved at skifte til et pillefyr. Det er billigere at bruge træpiller, og hvis du bruger et moderne pillefyr, sørger fyret for at få mest muligt ud af træpillerne. I dag skal pillefyr ikke vedligeholde ret meget, udover at der skal fyldes træpiller i siloen og tømmes for akse i skuffen, så skal brænderen, brændkammeret og kedlen kun renses et par gange om året. Ikke nok med et, pillefyr er også mere miljøvenlige end f.eks. oliefyr, da afbrænding af træpiller ikke udskiller forurenede stoffer i samme grad som olie gør, der efterlades heller ikke meget aske, da fyret udnytter træpillerne til deres fylde udbytte.

Hvad et black star plus pillefyr kan

Et black star plus pillefyr har en høj virkningseffekt, på 91%, og er også CO2 neutral og er af god kvalitet. De findes i et meget simpelt design og kan indeholde omkring 2000 kg. aske i askeskuffen. Brænderen har kompresser-rens og der er mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr til pillefyret. Det bedste ved det hele er, at du kan finde dem til en god pris.