Hvem kan man stole på på dagen?

0
222
Hvem kan man stole på på dagen?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvem kan man stole på, når der bliver sendt tilbudt ud på de store tilbudsdage. Virksomheder sender deres tilbud ud på alverdens nyhedsbreve eller lignende. Som denne hjemmeside handler om – nemlig Cyber Monday – gør tilbudene sig også gældende, når det kommer til mandagen efter Black Friday. Men kan man virkelig stole på, at virksomhederne have tilbud, eller om de blot har sat priserne en hel del op inden dagene kommer og efterfølgende sat priserne ned igen, når det altså er tid til at få solgt produkterne.

Det er egentlig ikke til at sige for at være ærlig. Nogle webshops har lavet et element på de forskellige produkter, hvor man kan se udviklingen af priserne, så man derfor ikke bliver snydt, når man handler online. Er man som forbruger eksempelvis på udkig efter billig parfume, kan det være vanskeligt at holde styr på, om det brand, man har øje for, faktisk er billig parfume. Igen, det handler om at have fornuften med sig, når man handler online, og det handler om at tjekke priserne rundt omkring på konkurrerende hjemmesider for at sikre sig, at man ikke bliver taget i bagdelen, selvom der står, at priserne er minus 50% eksempelvis.

Selvom vi naturligvis skal være upartiske i vores vurdering af de forskellige websites mv., er der ingen tvivl om, at nogle af de store spillere på markedet inden for hver deres kategori har mange penge at bruge på udsaglsdage. Omvendt har små og mindre butikker og/eller webshops ikke helt lige så mange patroner at skyde med, og det kan derfor godt ende med, at forbrugerne kommer til at overse gode tilbud, fordi virksomhederne ikke har mulighed for at blive vist på henholdsvis søgemaskinerne eller sociale medier. En mindre webshop med billig parfume er denne, som du kan besøge, hvis du har lyst via linket i artiklen.